0546 488588

info@jterhorst.nl

Nieuwbouw


De eigen tekenafdeling kan in samenspraak met een architect iedere woonwens vertalen in een ontwerp op maat, natuurlijk worden ook projecten gerealiseerd op basis van een bestaande tekening.

De kracht van het bedrijf ligt echter vooral ook in het begeleiden van de opdrachtgever bij het maken van verantwoorde keuzes. Rekening houdend met de huidige situatie van de opdrachtgever maar ook met de toekomst. Zodat een woning of bedrijfspand ook op de lange termijn een ideale huisvesting zal blijken. Een grondige inventarisatie van wensen, eisen en (financiële) mogelijkheden leidt bij Aannemersbedrijf J. ter Horst altijd tot een voorstel waarmee de opdrachtgever uit de voeten kan. In de intensieve dialoog die daarop volgt worden de plussen en minnen tegen elkaar weggestreept. Wat overblijft is een plan op maat, passend in de beeldvorming en het budget van de opdrachtgever.

Ter Horst biedt de particuliere klant keuze uit een groot aantal voorbeeldwoningen. Kwaliteitswoningen met een eigen signatuur, ontworpen en gebouwd door vaklieden met oog voor kwaliteit en detail. De vele verschillende typen woningen geven een uitstekend beeld van de mogelijkheden. Woningen waarmee ook qua indeling volop gevarieerd kan worden. Uw huis wordt een thuis, een plek om te leven!

RECENTE NIEUWBOUW PROJECTEN


Woning Indieterrein Almelo

Moderne nieuwbouw woning Indieterrein te Almelo....

Nieuwbouw woning Dalmeden te Hengelo

In de wijk Dalmeden (deelplan Kamers) te Hengelo heeft Aannemersbedrijf J. ...

Nieuwbouw jaren 30 woning

Nieuwbouw ééngezinswoning Ootmarsumsestraat te Almelo, deze woning is gerea...

Metselwerk brug vakmanschap

Hier een impressie van het gemaakte kunstwerk "de brug over de Reest" bij B...

Plesmanweg 14, 7602 PE Almelo

Telefoon: 0546-488588

E-mail: info@jterhorst.nl