Nieuwbouw

Wij van, Aannemersbedrijf J. Ter Horst BV, zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk nieuwbouwwoningen. Wij kunnen uw maatwerk woonwensen realiseren en in overleg met onze architect, uw woonwens vertalen, in een op maat gemaakt ontwerp.


Wij maken een maatwerk ontwerp die passend is met uw persoonlijke wensen. Een inventarisatie van uw maatwerk wensen en uw financiële mogelijkheden leidt bij ons tot een voorstel dat past in de beeldvorming en het budget van u als de opdrachtgever.

Wij bouwen maatwerk kwaliteitswoningen met een eigen signatuur, ontworpen en gebouwd door onze eigen vaklieden met oog voor kwaliteit en detail. Het bouwen van een huis doet u vaak maar één keer in uw leven en dan wilt u dat dit goed wordt aangepakt. Wij gaan voor de perfecte uitvoering gedurende het gehele bouwtraject zodat uw huis ook echt uw thuis wordt.

Uiteraard worden er ook projecten gerealiseerd op basis van voorinformatie zoals bijvoorbeeld een bestek, uitgewerkte tekeningen of een mogelijk programma van eisen. Deze situatie komt veelal voor in de vorm van een aanbestedingstraject of een samenstelling van een bouwteam.

 
 
 

Plesmanweg 14
7602 PE Almelo

Telefoon: 0546-488588
E-mail: info@jterhorst.nl